Jouw zorgwerkplek

Een werkplek die jou ondersteunt in jouw dagelijkse werkzaamheden, waar je gemak van hebt en geen omkijken naar hebt of het allemaal wel (veilig) werkt. En dat alles ongeacht je locatie of het device waarmee je werkt!

Al jouw zorginformatie vanuit één optimale werkplek

Onze FIT-methode, waarin we de persona’s van jouw organisatie in beeld brengen, zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in jullie manier van werken, de door jullie gebruikte Microsoft applicaties, jullie wensen, eisen, uitdagingen en ambities.

Hiermee leggen we de basis voor jouw werkplek.

Een werkplek die jou ondersteunt in jouw dagelijkse werkzaamheden, waar je gemak van hebt en geen omkijken naar hebt of het allemaal wel (veilig) werkt. Het faciliteren van jouw werkplek, gebaseerd op jouw functie, zorgt ervoor dat je een werkplek tot je beschikking hebt die volledig is ingesteld op jouw werkzaamheden waarmee jij een cruciale bijdrage levert aan het bieden van de juiste zorg op het juiste moment.

jouw perfecte zorgwerkplek

De werkplek die bij jou past

  • Een werkplek die prettig in gebruik is 

  • Een gepersonaliseerde homepagina, met snelle toegang tot bijvoorbeeld mededelingen en dienstroosterinformatie, selfservice portals voor facilitaire zaken en FAQ, het zorgdossier (EPD/ECD) en jouw persoonlijke applicaties

  • Een platform om samen te werken en kennis te delen binnen bijvoorbeeld je team

  • De mogelijkheid om je werkzaamheden te organiseren en prioriteren 

  • Een optimale basis om veilig en verantwoord te werken  

  • Alles om device- en locatieonafhankelijk te werken

Ook werken met een zorgwerkplek die bij jou past?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then