ICT & Health Openingsmanifestatie conferentie

ICT & Health Openingsmanifestatie conferentie

Zorgorganisaties hebben te maken hoge werkdruk, meer ouderen, een groeiende zorgvraag en een afname van het aantal werkenden ten opzichte van het aantal zorgbehoevenden. Maar ook met toenemende administratieve lasten, veranderende wet- en regelgeving, bezuinigingen en leegloop van zorgpersoneel. Hoe kun je hier als zorgorganisatie op in blijven spelen?

Door in te zetten op slimme, innovatie ICT-oplossingen en geautomatiseerde zorgregistratie rechtstreeks in het zorgdossier, verlagen we zo de werkdruk bij het zorgpersoneel. Slimme sensoren en toepassingen zorgen ervoor dat jij persoonsgerichtere zorg kunt verlenen. Wij helpen jou daarmee de autonomie van de zorgbehoevende te behouden en optimaal te ondersteunen in de zorgvraag. Hiermee bieden wij een oplossing voor jouw uitdagingen in de zorgsector. Voor nu en gericht op de toekomst!

Op maandag 9 mei staan we op de ICT & Health Openingsmanifestatie te Den Haag om te laten zien hoe wij zorgorganisaties ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkprocessen. Onze specialisten met brede kennis en expertise in de zorgbranche, Roger Schmitz en Paul Jozephs  zijn aanwezig om jou hier alles over te vertellen. Klik hier om je aan te melden voor de conferentie. Mocht je ook een afspraak willen plannen met Roger en Paul, laat dan hieronder je gegevens achter.

Plan je afspraak in

Plan afspraak
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then