Adoptie en training

Geef vorm aan het adoptieproces door jouw medewerkers mee te nemen in nieuwe technieken en middelen en laat zo de voordelen voor zorgbehoevende en zorgmedewerker waarderen.

Adoptie en training

Waarom zijn sommige veranderingen binnen organisaties succesvol, terwijl anderen falen? Onze ervaring is dat verandering een reis is. Door alle medewerkers van begin tot het eind mee op reis te nemen, kunnen medewerkers de verandering stap voor stap doorlopen en in hun eigen tempo adopteren. Op die manier kan iedereen wennen aan een nieuwe werkomgeving en functionaliteiten.

Jij komt toch ook minder gestrest en gelukkiger aan op je bestemming, als je een fijne reis hebt gehad? Een goed begin van een hopelijk geweldige vakantie. Dat is precies waar wij voor gaan!

Het enthousiasme dat ontstaat door een goed adoptieproces maakt training eenvoudig, iedereen heeft er voordeel van. We nemen jouw medewerkers stap-voor-stap mee in de nieuwe werkomgeving, waardoor ze met kleine stappen gefamiliariseerd worden in plaats van in één keer aan een grote verandering worden geïntroduceerd. Of dat nou op locatie is middels training on the job door onze consultants en/of key-users, ondersteunend via floorwalking, E-learning of door een bezoek aan ons Experience Lab.

Meer weten over ons training- en adoptieprogramma voor jouw zorgmedewerkers?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then