Connectiviteit en infrastructuur

Garandeer connectiviteit, beheer verbindingen en voorkom uitval of storing met behulp van een betrouwbare netwerkinfrastructuur. Vertrouw op een solide partner.

Connectiviteit en infrastructuur

Sensoren die registreren en in geval van nood een signaal afgeven, leefcirkels waarin per zorgbehoevende duidelijk is wat de bewegingsvrijheid is, alles is afhankelijk van een stabiele betrouwbare netwerk infrastructuur, onze gecertificeerde medewerkers voor WAN-, LAN- en WLAN-oplossingen adviseren en implementeren de oplossing die bij jouw zorgorganisatie past.

De Wet Zorg en Dwang eist toezicht enkel als er gevaar dreigt. Vertrouw op een betrouwbare ICT-omgeving die inspeelt op acute verandering in zorgverlening. Maak gebruik van de nieuwste technieken, herken en classificeer automatisch apparaten in het netwerk. Wij creëren een veilig en flexibele omgeving, geef prioriteit en policies binnen jouw netwerkverkeer. Advies en interactie zorgen voor een continue strategische fit tussen vraag en aanbod.

Onze eigen serviceorganisatie legt aan, implementeert, meet Wi-Fi tot aan het trekken van kabels. Vanuit ons eigen NOC beheren en garanderen we een 24x7 beschikbaarheid van jouw infrastructuur.

Meer weten over connectiviteit en infrastructuur?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then