Zorginnovatie

Draag met nieuwe én bestaande oplossingen bij aan de optimalisatie van jouw zorgverlening door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Zorginnovatie

De noodzaak van innovatie in de zorg is ontzettend groot. De zorg kampt enerzijds al jaren met een tekort aan personeel en anderzijds blijven de kosten stijgen. En dan komen er door de pandemie ook nog eens achterstanden in de te leveren zorg bij. Je wilt als zorgorganisatie niet achter de feiten aan blijven lopen maar direct kunnen acteren op zorginnovatie, veilige en bewezen oplossingen waarmee jouw zorgproces up-to-date is en blijft.

Jouw ervaringen en passende oplossingen delen onze specialisten tijdens de informele en periodieke intervisiebijeenkomsten, waarmee we de kwaliteit van jouw zorgprocessen kunnen verbeteren. Constructieve sessies waarbij innovatie voorop staat, alles zonder het wiel telkens opnieuw uit te hoeven vinden.

Inspiratiesessies of een bezoek aan ons Experience Lab laten je kennismaken met nieuwe ontwikkelingen die voor jouw zorgorganisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn. Bijvoorbeeld het vereenvoudigen en digitaliseren van het registratie-, toedien- en voorschrijfproces en het verbeteren van welzijn en comfort van zorgbehoevenden.

Meer weten over wat zorginnovatie voor jouw organisatie kan betekenen?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then