Zorgoproep en alarmering

Optimaliseer de zorgkwaliteit en stem jouw zorgprocessen direct af op de vraag van zorgbehoevende en personeel.

Zorgoproep en alarmering

Je wilt er zijn voor de zorgbehoevenden wanneer zij hulp nodig hebben, maar je wilt ze ook niet continu storen in hun dagelijkse leven. Elke persoon is weer anders en behoeft ook andere zorg of een ander zorgniveau.

Mensen met dementie vergen andere zorg dan bijvoorbeeld mensen die revalideren van een val. Toch wonen deze zorgbehoevende mensen bij elkaar en worden verzorgd door dezelfde verpleegkundigen. Met behulp van een op maat gemaakt verpleegoproepsysteem weten verpleegkundigen met wat voor soort oproep ze te maken hebben en hoeveel prioriteit deze hebben. Bij risicogroepen wil je bijvoorbeeld extra alert zijn op, bij nachtelijk toiletbezoek, het veilig terugkeren naar bed. Kwaliteit van leven staat voorop.

Ons medisch gecertificeerd alarmeringsplatform biedt zorg- en gebouwalarmering maar ook hulpvragen gecentraliseerd en gericht aan, 24x7. Zo creëren we rust voor zorgverlener én zorgbehoevende. Zonder ‘vendor lock-in’ is het zorgoproepsysteem van jouw organisatie merkonhafhankelijk en maakt jouw organisatie haar eigen keuzes, bouwt haar eigen ecosysteem en integreert in de toekomst slimme innovatieve (zorg)oplossingen.

Stel de zorgbehoevende in staat de benodigde hulp of behoefte kenbaar te maken of te activeren. Integreer jouw bestaande Verpleeg Oproep Systeem of kies bijvoorbeeld ons app gebaseerde Verpleegoproepsysteem.

Wat kan een goed oproep- en alarmeringssysteem voor jouw zorgorganisatie betekenen?

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then